Home » Waarom SHEPH

WIE HOEDEN JOUW PRODUCTINFORMATIESTROMEN?

Experts die je ervaring, kennis en kunde bieden!

Aangenaam! Wij zijn Martin Post en Gert-Jan ter Harmsel, de gezichten achter SHEPH Solutions. Na specialisaties op academisch niveau en een decenniumlang ervaring opdoen met databeheer- en uitwisseling in het internationale bedrijfsleven, vormen we samen een jonge, dynamische en groeiende onderneming in het hoeden van jouw productinformatiestromen. Met een proactieve, toegankelijke en nuchtere aanpak willen we graag jouw databron van efficiëntie, overzicht en groei zijn.

  • Proactief

  • Toegankelijk

  • Nuchter

Meer over wie

HOE HOEDEN WE JOUW PRODUCTINFORMATIESTROMEN?

Door scherpe analyses, praktische oplossingen en blijvende resultaten!

Het is ons doel om jou de beste middelen te bieden om je data te beheren en uit te wisselen. Geen tijdrovend gezoek meer naar je productgegevens, geen zorgen meer over de geldigheid van productinformatie en geen problemen meer om jouw productdata onderscheidend naar je verkoopkanalen te verspreiden. We willen de manier veranderen waarop jij met productdata omgaat. Voor die impact zorgen we met scherpe analyses, praktische oplossingen en blijvende resultaten.

Meer over hoe

WAT LEVERT HET HOEDEN VAN JE PRODUCTINFOMRATIESROMEN JOU OP?

Een efficiënt proces, overzichtelijke situatie en groeiende omzet!

De investering in onze oplossing(en) wil je terugverdienen. Logisch! Dat komt goed uit, want wij staan er hetzelfde in. We willen zinvol werk doen en gaan pas aan de slag als onze expertise jouw organisatie echt verder kan helpen. Door je werknemers productiever te maken, te zorgen dat je productinformatie op alle kanalen altijd op orde is en je kansen op omzetstijging te verhogen. Efficiëntie, overzicht en groei; we willen, kunnen en gaan het ook voor jou realiseren.

Meer over wat
Waarom kiezen voor Sheph

‘Door het werk van SHEPH steeg onze omzet’

Andrew Ghering - portfoliomanager, Exalto

‘SHEPH zorgt voor betrouwbare productdataverspreiding’

Ezra Ezinga - productdatamanager, Brink Towings Systems

‘Dankzij SHEPH besparen we enorm veel tijd’

Rick Bunschoten - COO, Pos Service Holland
Naar cases & referenties

Voor deze klanten werken wij

Bekijk ze allemaal