Home » TecDoc » TecDoc diensten

TECDOC

TecDoc data aanlevering of data verwerking?

Jouw bedrijf is actief in de automotive branche. Je produceert of verhandelt hoogwaardige producten. Maar hoe vinden jouw klanten nu eigenlijk die prachtige producten die door jouw bedrijf worden aangeboden? De automotive branche kan ruwweg onderverdeelt worden in de OEM (Original Equipment Manufacturer) en de AM (After Market). Producten welke in de After market worden aangeboden zijn in veel gevallen specifiek ontwikkeld voor een voertuig model of type. Om zowel aanbieders als vragende partijen hierin te ondersteunen biedt het bedrijf TecAlliance verschillende producten aan. Een belangrijk product betreft TecDoc. In TecDoc worden alle voertuigen die in de markt rondrijden gestandaardiseerd vastgelegd. TecDoc is hier al decennia lang mee bezig en is dé autoriteit geworden op gebieden van voertuigdata en product data in de After market.

DATA AANLEVERING

Een oplossing passend bij uw situatie

Voor leveranciers van auto onderdelen biedt TecDoc de mogelijkheid om producten te relateren aan de TecDoc voertuig data set. Afnemende partijen gebruiken deze data weer om eenvoudig producten te kunnen vinden in bijvoorbeeld webshops of bestelsystemen waarin gezocht moet kunnen worden op kenteken of via een merk en model selectie.

Wij hebben wij jarenlang ervaring met het verwerken van data naar- en van TecDoc. Heeft jouw bedrijf een uitdaging met betrekking tot de aanlevering van data aan TecDoc? Of wilt u graag een boost geven aan het verbeteren van de data kwaliteit in TecDoc? Neem dan eens contact met ons op. Samen met jou beoordelen we waar jouw kansen liggen en hoe we die kunnen pakken!

Is een TecDoc oplossing van waarde voor jou?

Lees de TecDoc Whitepaper

Wat levert de juiste product informatie in TecDoc op?

Download de Whitepaper

Deze klanten gebruiken al onze TecDoc oplossing