Perfion 5.0 is uit!

Perfion 5.0 boordevol nieuwe mogelijkheden!

Onlangs is Perfion 5.0 vrijgegeven. Als partner van Perfion kregen we een uitgebreide demo en mochten we al even kennismaken met de nieuwe mogelijkheden van Perfion 5.0. Deze versie van Perfion biedt vooral ook een sterk verbeterde online versie van Perfion. De web versie van Perfion geeft ‘gewone’ gebruikers een optimale gebruikerservaring die past bij moderne software. Zo is het eenvoudig mogelijk om verschillen talen van product data naast elkaar te presenteren en meteen te bewerken. Ook sleep je nu eenvoudig producten van de ene categorie naar de andere en voer je geautomatiseerde acties uit.

Natuurlijk is de ook de presentatie verder verbeterd. Verschillende type gebruikers vragen nu eenmaal om verschillende presentatie van beschikbare product informatie.

Op de achtergrond zijn er ook weer een hoop technische snufjes bijgekomen waarmee we het  beheren van product informatie en de integratie met anders systemen nog gemakkelijker kunnen maken. Mocht je meer willen weten, neem dan gerust eens contact op.