Home » Perfion » Perfion – PIM

PERFION

Manage al uw productinformatie op één centrale plek!

Laat SHEPH jouw productdata flexibel, onderhoudbaar en beschikbaar maken!
De productinformatie management-software van Perfion is bij uitstek geschikt voor jouw organisatie als je werkt met veel verschillende producten. Of als jouw producten over een diversiteit aan complexe eigenschappen beschikken. In dat geval heb je behoefte aan één bron waarin je productinformatie eenvoudig kunt vastleggen en waaruit je het net zo makkelijk kunt verspreiden. Perfion werkt al meer dan 20 jaar aan deze software en is jouw ideale systeem voor product informatie management (PIM).

PAST PERFION BIJ MIJ?

Een oplossing voor iedere setup!

Met alle ervaring en kennis is Perfion vandaag de dag van grote waarde voor vele organisaties. Hun PIM-oplossing ontwikkelden zij vanuit de visie dat software flexibel inzetbaar moet zijn. Juist daarin zit de grote meerwaarde van PIM. Voor iedere setup biedt hun software een oplossing. Het verheffen van flexibiliteit tot kunst leidt ertoe dat steeds meer bedrijven kiezen voor Perfion. Een ontwikkeling die onderschreven wordt door de harde groei die Perfion doormaakt.

Je hebt geen zorgen over integratie in jouw IT-landschap
Uiteraard staat een Perfion PIM-oplossing nooit op zichzelf. In veruit de meeste gevallen gaat het deel uitmaken van jouw volledige IT-landschap. De integratie daarmee is geen probleem. Perfion maakt al meer dan 20 jaar naadloze koppelingen met de bekendste ERP-producten uit de Microsoft suite. Denk hierbij aan Axapta, Navision, Business Central of Dynamics 365. Ook met SAP, Exact Globe, Unit4 en andere veelgebruikte ERP-systemen integreert Perfion moeiteloos.

Je koppelt probleemloos je E-commercekanalen en CMS-pakketten
Perfion werkt op een SQL database. Het kan zowel via de browser als middels een Windows client worden bediend. Daarnaast is ook de on premise client beschikbaar. Perfion biedt bovendien mogelijkheden voor twee krachtige API-oplossingen voor integratie met andere systemen. De belangrijkste daarvan zijn jouw E-commercekanalen en CMS-pakketten. Hiervoor biedt Perfion standaard connectoren. Gaandeweg de lifecycle van Perfion toont dit PIM-systeem zijn flexibiliteit ook. De software is modulair opgebouwd, waardoor nieuwe modules eenvoudig zijn toe te voegen.

Je automatiseert al jouw tijdrovende handelingen
Het onderhouden van productinformatie kan een arbeidsintensieve bezigheid zijn. Een krachtige functionaliteit van Perfion is het automatiseren van deze handelingen. Perfion PIM ondersteunt hierin dankzij overerving. Informatie die je op een hoger niveau onderhoudt, erft automatisch door naar alle producten of productvarianten in die categorie. Nog een voorbeeld dat Perfion handelingen automatiseert, is de extra optie waarbij op basis van een ingevulde waarde ook een andere producteigenschap al wordt ingevuld.

Je gaat je productdata efficiënt beheren
Ook is het mogelijk om complexe acties te configureren in de zogenaamde ‘Actions-module’ van Perfion. Het zorgt er allemaal voor dat je veel informatie slechts op één plek in Perfion hoeft te onderhouden. De mogelijkheden hiervoor zijn vrijwel onbeperkt. Handmatig werk behoort daarmee tot het verleden. Eenvoudig en efficiënt beheer van productinformatie komt ervoor in de plaats.

Je importeer of exporteert eenvoudig data en bestanden
Een krachtige functie van Perfion PIM is het importeren en exporteren van data en bestanden. Nieuwe productinformatie voeg je eenvoudig toe en verspreid je ook in een handomdraai. Zowel middels een vaste template als on-the-fly. Maak jij gebruik van webshops, productcatalogi of product sheets? Met de ingebouwde report functionaliteit, genereer je de benodigde data voor deze online- en printkanalen automatisch. Een druk op de knop volstaat.

Je kunt data meertalig vastleggen
Of je nou enkel gewone producten verkoopt of producten met veel verschillende varianten (denk aan een t-shirt met de maten s, m, l, xl in 20 verschillende kleuren); beide vormen voor Perfion PIM geen probleem. Ook productinformatie in verschillende talen vastleggen, vorm geen probleem. Perfion ondersteunt alle talen en het onderhouden van productinfo in al die verschillende talen optimaal. Integratie met Google, het XLIFF-bestandformaat en een overzichtelijke interface voor jou als gebruiker maken dit mogelijk.

Hoe ziet het er uit?

Is Perfion van waarde voor jou?

Doe de Perfion-test

Benieuwd of Perfion ook een geschikt product is voor jouw organisatie? Kom erachter door de test te doen!

Test

Doe de Perfion-demo

Wil je eens samen rondkijken in Perfion. Wij geven jou een demo en geven antwoorden op jouw vragen.

Demo

Lees de Perfion Whitepaper

Waarom heb ik een PIM systeem nodig? En is Perfion dan een geschikte keus? Download hier de whitepaper.

Whitepaper

Deze klanten werken al met Perfion